Citrina gardintos tunų salotos

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
200 g salotų
pluoštelis ridikėlių
citrina
pluoštelis petražolių
20 g skrudintų migdolų
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos
juodųjų pipirų

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, įdėkite tarkuotos citrinos žievelės, įpilkite ½ citrinos sulčių, įberkite maltų pipirų, įpilkite aliejaus šlakelį ir įberkite kapotų petražolių; krestelėkite kelis kartus ir palikite keletui minučių.

    2. Perdėkite salotas į lėkštę, pagardinkite druska ir likusiu aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, įdėkite tuną, suberkite prieskoniais pagardintus ridikėlius ir smulkintus migdolus.

    3. Nedelsdami mėgaukitės šiomis skaniomis vėlyvo pavasario salotomis.

Populiariausi receptai