Traškių daržovių tartarai su „Rio Mare“ lašišų paštetu
INGREDIENTAI
4 žmonėms:
1 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
1 maža cukinija
1 morka
½ laiškinio svogūno
2 salierų stiebai
30 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Tarkuotos citrinos žievelės
1 vnt. „Rio Mare“ lašišų pašteto
1 maža cukinija
1 morka
½ laiškinio svogūno
2 salierų stiebai
30 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Tarkuotos citrinos žievelės
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Nuskuskite morką ir kruopščiai nuplaukite visas daržoves, tada supjaustykite jas mažais kubeliais, sudėkite į dubenį ir pagardinkite tarkuota citrinos žievele, aliejumi, druska ir žiupsniu pipiru.
2. Sudėkite daržovių tartarus į nedideles stiklines ar šaukštus, tada išspauskite po bangelę „Rio Mare“ lašišų pašteto.