Tunų, pankolių ir avokadų salotos


INGREDIENTAI
4 porcijoms:
2 x 160 g pakuotės „Rio Mare“ tunų savo sultyse
1 pankolio galvutė
100 g kukurūzų salotų,
1 avokadas
2 morkos
40 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
druskos
pipirų
2 x 160 g pakuotės „Rio Mare“ tunų savo sultyse
1 pankolio galvutė
100 g kukurūzų salotų,
1 avokadas
2 morkos
40 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
druskos
pipirų
Stampa Ricetta

GAMINIMO EIGA
1. Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas. Nupjaukite pankolio galvutės viršų ir apačią, tada aštriu peiliu pankolį supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Į lėkštę suberkite visas daržoves ir įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, įberkite druskos ir pipirų.
3. Nuvarvinkite tuną ir susmulkinkite gabalėliais. Įdėkite į lėkštę su daržovėmis, įdėkite kukurūzų salotas ir patiekite.