Bazilikais pagardinti tunai su šparaginėmis pupelėmis ir vyšniniais pomidorais

INGREDIENTAI

4 porcijoms:
2 x 160 g skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje
300 g raudonųjų ir geltonųjų vyšnių pomidorų
300 g šparaginių pupelių
pluoštelis bazilikų
1/2 skiltelės česnako
1 valgomasis šaukštas paruošto pesto padažo
50 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos

Stampa Ricetta

PASIDALINK RECEPTU

Parodyk draugams

RECEPTE NAUDOJAMAS PRODUKTAS

Tunai alyvuogių aliejuje

Daugiau

GAMINIMO EIGA

    1. Šparagines pupeles išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir atvėsinkite.

    2. Pomidorus perpjaukite į keturias dalis, pagardinkite aliejumi, druska, smulkintu česnaku ir baziliku, tada kelis kartus krestelėkite ir atidėkite į šoną.

    3. Išvirtas šparagines pupeles sudėkite į lėkštes, įdėkite tuno ir pomidorų mišinio (išėmę česnaką).

    4. Papuoškite keliais bazilikų lapeliais ir pagardinkite su pesto padažu sumaišyti aliejumi. Patiekite nedelsdami su keliomis traškiomis riekelėmis duonos.

Populiariausi receptai