Suktinukai su „Rio Mare“ tunų paštetu
INGREDIENTAI
4 žmonėms:
2 vnt. „Rio Mare“ tunų pašteto
2 plonos tortilijos
1 didelis pomidoras
Sauja gražgarsčių salotų
80 g plonų skamorcos griežinėlių
2 šaukštai kapotų alyvuogių minkštimo
2 vnt. „Rio Mare“ tunų pašteto
2 plonos tortilijos
1 didelis pomidoras
Sauja gražgarsčių salotų
80 g plonų skamorcos griežinėlių
2 šaukštai kapotų alyvuogių minkštimo
Stampa Ricetta
GAMINIMO EIGA
1. Ant tortilijų paskleiskite alyvuogių minkštimą, uždėkite plonai supjaustyto pomidoro, tada – skamorcos griežinėlių ir išspauskite „Rio Mare“ tunų pašteto.
2. Užbaikite uždėdami gražgarsčių salotų ir suvyniokite tortilijas cilindro forma.
3. Supjaustykite tortilijas mažais ritinėliais, persmeikite dantų krapštukais ir patiekite.